2021-04-04 2382 浏览
第一次用开饭落外卖柯打、写食评。想去食好耐,但前日假期经过劲多人,发现外卖有69折,就决定叫外卖顶吓瘾。我落咗柯打6pm自取,屋企人准时落到去就已经准备好👏🏻返到屋企见到盒麻辣汤底用嘅牛油外卖盒爆裂咗,底部有啲污糟,怀疑跌过跌爆盒,我净系用咗另一边无事𠮶半旧,剩低嘅要拜拜。手切翼板肉半份有5块,好奇心下试叫啦,但我觉得好普通,唔值呢个价,之后唔会再嗌。红薯粉最失望,唔知系咪偏厚关系,煮咗十分钟放入口,个口感怪怪,唔识形容,都唔系我食开𠮶种感觉,相中现场餐厅食嘅系大阪,煮后就系碟中𠮶种通透、软绵绵视觉,中意食薯粉都会知我讲𠮶种口感,但寻晚𠮶种厚块薯粉煮唔到,又或者我要煮半个钟以上至得?唔乸知,我净系食咗一条,其余全部报销🤦🏻‍♀️整体来讲,应该唔会再叫外卖返屋企食,要去现场食,佢个麻辣汤底劲油,好难洗😑
第一次用开饭落外卖柯打、写食评。

我落咗柯打6pm自取,屋企人准时落到去就已经准备好👏🏻

2021-04-03