2019-07-19
第一次帮衬温野菜,成日经过都见到好多人,同埋总会觉得系任食,到今日帮衬先知唔系,系单点既一人一锅!叫左三个汤点,豆乳系其中一个,不过普通,豆乳味唔出,汤底淡。 另外仲叫左和牛汤,同柠檬🍋豚白汤,柠檬豚白汤有少惊喜,味道新鲜几特别,同埋佢真系有几片柠檬带出番柠檬味。.野食叫左好多野食,因为第左一轮野好似无食过咁,完全唔饱!佢每碟都系细细碟,份量唔多。和牛肉眼同豚肉质素唔错,脂肪比例👍🏻都真系煮一煮就食得!另外芝士烧鱼卷同芝士年糕丸几好多,一咬就会爆芝士所以要小心。最后惊唔够饱叫左面同饭,豆腐面一般,煮极都好似硬硬地,唔钟意个口感,同埋食唔出系豆腐整🤦🏼♀️ 另外个饭就会等你打晒边炉,食晒野之后先上,佢都教你点整... 做法几几得意不过食落就觉得惊喜...好唔好食应该视乎个汤底系点。买单发现食原来食左好多野,不过佢因为份量细,牛肉豚肉价钱贵,所以买单都贵。整体性价比较高,有点贵,份量小。
整体性价比较高,有点贵,份量小。