2018-02-05 1561 浏览
其实打边炉 都唔会要求d乜野 其实都系个炉同个汤底唔好出事就已经ok 但重点系两样都难得地出事先死本人于2月4日晚上与女友到太极楼谂住天气咁冻 打个边炉暖一暖个身 一开头就拣左个蕃茄薯仔汤底 但点知汤底一到 只见到一盘加左几旧蕃茄同薯仔既清水 所以就向一名服务员问过究竟 并且要求换过个汤底(曾经食过并唔系咁 系真系蕃茄薯仔汤) 点知个店员既回应 我地一向蕃茄薯仔汤底都系咁样上 拒绝换汤底既要求 仲叫我地同经理讲 之后我地就向经理投诉 但经理既回应竟然系叫我地夹多几旧蕃茄去煲 首先我地系打边炉 唔系煲汤 但遭到两次咁既回应同拒绝都冇办法 只好自行到附近既超市买汤包 希望感觉唔好系用滚水打边炉就算 但之后就到个炉出事啦 个炉火力根本冇办法将所谓既”蕃茄蕃仔汤”煲滚 所以要求店员换gas 点知个店员就话仲有好多gas 咁我就话 咁即系个炉既问题啦 就要求换炉 但一样遭到拒绝 并回应:个个炉都系咁嫁啦 最后等左半个钟 汤底依然未滚 只好再要求另一店员换炉 才得以解决问题 但个一刻 已经嬲到冇哂胃口经过今次既经历 完全系贴钱买难受 明白周末系非常繁忙 但唔代表可以咁样对待顾客 唔期待打边炉有

但之后就到个炉出事啦

经过今次既经历 完全系贴钱买难受 明白周末系非常繁忙 但唔代表可以咁样对待顾客 唔期待打边炉有好既服务 但都唔好差到咁
点都唔会再光顾第二次
2018-02-04