(非会员)
2005-04-28 8 浏览
星期一同男朋友食私房菜庆祝生日,感觉相当不错..其中最欣赏既系金宝海鲜汤,系Sue特别为我地安排既(因为我地要求唔要Creamy 汤),但效果真系相当好,最特别系第一次饮到有至爱芫茜既西汤.另外,佢既牛尾沙律,本来已被大块鹅肝填饱既我,依然可以清碟....食完之后仲有阵浓烈既牛尾味系口度,唔通食野都有得绕梁三日?仲有就系个火焰雪山,食完都唔敢相信,系第三碟已经饱到顶既我,竟然可以两个人鲸吞个看似四人份量既火焰雪山.. Sue入黎收碟时都吓亲...最后都要赞下Sue既妥善安排,又帮我地转Menu,整卡,捧火焰雪山生日蛋糕同唱埋生日歌,真系相当唔话得.希望Sue可以Keep到呢个水准啦,同埋如果价钱平d就可以得闲约多d人一齐上黎帮衬啦!
星期一同男朋友食私房菜庆祝生日,感觉相当不错..

焰雪山生日蛋糕同唱埋生日歌,真系相当唔话得.