2025-02-19 0 浏览
系上水区发现呢间西式餐厅,feel到好有历史嘅感觉,门口都有贴以前嘅报道先发现原来已经有好多年历史,源1947年开业至今仍然keep到以前嘅气氛,系餐厅出面有位同事负责接待客人 态度待人热情又亲切好主动上前问我地几位 入到去之后 成个环境好怀旧 估唔到今时今日仲有咁怀旧嘅feel 我好佩服 坐低之后有同事好有耐心咁同我地介绍左menu 都解答左我地几个问题 我觉得佢地啲服务态度真系非常好 又主动帮我收起食完嘅野同问我地需唔需要叫饮品 真心好耐都未试过有呢啲咁好嘅服务态度!有一两位同事好nice 我地食下食下 突然过黎问我地啲食物觉得点又同我地吹两句 呢度真系一流 食得开心又安心 真心推荐呢间西式餐厅毕打奥
2025-01-20