2013-09-07 57 浏览
行紧街既时候, 经过THE ONE, 都会谂系E间野, 唔系因为好食, 而系因为之前出乳酪雪糕时,我连食左一星期, 所以每次经过都记得, 今次一行 WAO, 有埋烟出黎, 好奇睇睇, 原来系分子雪糕, 我知道出名个间系系天后到, 但听到好多人话好多人食,要等好耐, 咁个间天后就, 等等先~ 食左e间先choose既时候真系冇咩choice, 得三只味,所以就揾只安全d既试。朱古力同杨支甘露既味虽然唔系好假个种,但都唔真得去边。但得意既系,因为唔同普通雪糕一样要打空气入去,所以入口既时候好滑,好顺,但同时有一种唔系食雪糕既感觉。甜就唔系话好甜,想写啲野形容又唔觉得可以写到咩。只可以话试一两淡就ok,试过就ok

只可以话试一两淡就ok,试过就ok
2013-09-06