2019-07-26 104 浏览
地中海菜你试过未🙈?上网见到hEat 有煮地中海菜好拿手嘅主厨就去左试。😋我咩都想食下所以叫左个4course Menu:前菜可以拣黑松露多士或者生蚝生蚝好鲜甜,好creamy 之后可以拣蟹脚或者clams 真系好钟意佢个clams,个汁好浓郁,好香忌廉味,配埋姜丝味道出奇地夹。主菜分别可以拣三文鱼🍣,牛扒或者系珠鸡。我自己比较钟意食佢个鸡,好嫩。同埋特别提下牛扒啲配菜系炒杂菜,好香!!好少会清晒啲配菜😂用咗啲孜然粉,有啲似食串烧。个甜品真系要赞!!好好味呀😍😍😍有白朱古力panna Cotta 或者tiramisu 。我好钟意佢个tiramisu,朱古力味好香浓但系又唔会太甜,酒味都好出。🍫🍷 至于嘢饮,佢哋可以按照你嘅喜好去条配,好犀利真系样样都整到出嚟。👍我讲咗椰子糖🥥佢真系整咗杯超好饮嘅椰子味mocktail 🍸
地中海菜你试过未🙈?
上网见到hEat 有煮地中海菜好拿手嘅主厨就去左试。😋
我咩都想食下所以叫左个4course Menu:

前菜可以拣黑松露多士或者生蚝
生蚝好鲜甜,好creamy
之后可以拣蟹脚或者clams

主菜分别可以拣三文鱼🍣,牛扒或者系珠鸡。
我自己比较钟意食佢个鸡,好嫩。