2019-05-14
第一次食沾面上网睇到呢间新开既日式拉面,主打有和牛,仲系艺人开既,应该好食,要去食过啦咁!我都早去,所以拉面店都吾多人。日本格调既装修,我拣左住吧枱,望住师父煮,风味十足。点𩠌系自助式咁笃笃大萤幕,方便快捷。钟意食和牛既我拣左慢煮A4和牛叉烧·鸡白面 沾面同和牛饺子。和牛沾面好大份!第一次食沾面,餐厅好贴心有tips教食。鸡白汁好浓郁,汤好厚,加沾面当捞面食,条条面都黏到汁,好正。加上面好弹牙,似手打既,冇碱水味,连埋配菜,木耳、笋、葱,赞👍🏻。和牛不得了,肥美到晕,钟意肥膏既人岩晒。师父用火系表面辣一辣,基本上得1,2成熟,其他都生既,靓和牛先可以咁整法。和牛饺子咁矜贵既饺子都系第一次食,煎好既饺子咬落好香和牛味,油脂俾饺子皮索晒,所以皮都有牛香,系size细粒d,多几粒就正😄整体餐厅环境同野食都几好,食完个身冇油益味,野食都有心机煮,和牛😋👍🏻
我都早去,所以拉面店都吾多人。
日本格调既装修,我拣左住吧枱,望住师父煮,风味十足。
点𩠌系自助式咁笃笃大萤幕,方便快捷。
和牛沾面好大份!
第一次食沾面,餐厅好贴心有tips教食。
和牛不得了,肥美到晕,钟意肥膏既人岩晒。
和牛饺子