2021-02-22 625 浏览
每次到京瑞广场汉X食韩烧都同自己讲下次一定要试呢间,结果系两三年后嘅今日先可以一尝佢嘅滋味。闲日,12点半入座,唔使等位。而且见座位都算松动,感觉有啲空间可以同友人食下倾下。两个女人,叫咗一个套餐(烧汁猪扒意粉,包餐汤、沙律、甜品及餐饮,再散叫一个薄饼(其实系印度薄饼底,饼面配料系泰式芝士鸡肉)。烧汁猪扒意粉份量唔算多,但猪扒有一块半。沙律同甜品都系迷李版,餐汤及饮品size同预期一样,唔细亦唔大。冻柠茶茶底比较淡,可能系我饮开浓茶及咖啡。泰式芝士鸡肉薄饼有啲失望,饼底较细(大约5-6吋直径),唔系好觉食倒鸡肉(可能切得太细粒啩),卖$68+10%我觉得贵咗少少。店员有礼貌,而且都几快回应你嘅呼唤。不过就唔系太够饱。。。可能下次要一人叫一个套餐。

店员有礼貌,而且都几快回应你嘅呼唤
。不过就唔系太够饱。。。可能下次要一人叫一个套餐。