2018-08-20
俾朋友带咗我过嚟食新野,其实应该都唔新 几年前都好兴下,但系朋友话想相机有少少冲击,所以去Holly Brown食gelato!! 因为食完正餐冇耐,所以净系食Gelato算,下次再试新野 佢啲pancake都好正,好值得影相 我记得我之前嚟过,仲系叫左Blue Jazz, 𠮶阵时觉得好新颖,因为雪糕都有蓝色,心谂会唔会中毒,睇清洁应该系Vanilla黎既,仲有啲Marshmallow, 彩虹糖 之前食既时候几新期,blue vanilla真系食到成口蓝色,好搞笑,一讲嘢就见到对方成个蓝色口,吓亲Gelato比一般嘅雪糕淡少少,应该系健康少少,因为佢好似系标榜脂肪量低过一般雪糕,底下嘅waffle好脆,搣开一块waffle再拎雪糕一齐食,好正 我觉得系值得尝试嘅,因为影得又食得