餐厅: Grove Café
资讯:

2019-01-09 341 浏览
第一次食,睇个Menu好靓,食物种类又好丰富吸引,地方环境唔错!我系点左「千层面」+冻奶茶,而我屋企人系点左「红酒鸡饭」+热阿华田。我哋去食嘅时间系1:30pm,所以唔系好多人,咁岩见到侍应所以我哋就揾咗位坐,差唔多行到个位时,有个男侍应见到我哋,就好有礼貌咁话:「随便坐」,差唔多由头到尾都系呢位男士应服务我哋。呢间餐厅系自己去点餐,之后佢哋会比个牌你,由侍应送餐。虽然等左差唔多10mins,有少少耐,好彩嘢饮黎先,可以饮下,我同我屋企人系睇紧一本杂志,之后个男侍应送餐黎,喺我哋后面好有礼貌咁同我地讲:「唔好意思,你地点嘅餐到咗」。虽然服务系好好,但啲嘢食真系好一般,我个千层面好硬,同埋佢嘅味同一般出面嘅味道唔同(唔知系咪佢哋有唔同嘅整法或者材料,始终我都系第一次食),奶茶就同出面一样都好饮,不过好似奶比较多(我冇落糖)。
2019-01-09