2021-12-09
等左九龙湾间jollibee开好耐了,我成日经过其他分店都无缘入去食,但呢间系屋企附近就试下!唔知系咪第一日开,我地6点去到,除左脆鸡堡,其他burgers都sold out,仲有条长长既队,得一部cashier,等左可能十分钟先买到。不过等外卖好快,5分钟内已有。1️⃣2件乐脆鸡配薯套餐HKD462️⃣乐脆鸡堡套餐HKD36.味道 ★ ☆ ☆ ☆ ☆乐脆鸡既皮系好脆,但d鸡系整定左好耐咁,唔够热,(返屋企路程只系五分钟,我地平时买m记返屋企都系暖暖地、微热,但呢间返到去即食系冻的)而且鸡肉都唔算好多,味道一般,我叫左辣味,但只系好微辣。薯蓉系足料但又系冻哂,kfc既味道好食d。鸡堡酱汁好少,块鸡系炸得好脆,但肉好鞋。薯条份量少到,唔好食。建议下次堂食,睇下系咪好啲?.环境 ★ ★ ☆ ☆ ☆地方细,座位少。中间系长bar枱,两边系二人枱、四人枱,中间有洗手台。.服务 ★ ★ ★ ☆ ☆店员都态度良好,收钱算快,外卖都执得快。.价钱 ★ ★ ☆ ☆ ☆呢间新店真系唔得,食物性价比低,可能新开未习惯人流?
1️⃣2件乐脆鸡配薯套餐HKD46
2️⃣乐脆鸡堡套餐HKD36
味道 ★ ☆ ☆ ☆ ☆
薯蓉系足料但又系冻哂,kfc既味道好食d。
鸡堡酱汁好少,块鸡系炸得好脆,但肉好鞋。
薯条份量少到,唔好食。
建议下次堂食,睇下系咪好啲?
环境 ★ ★ ☆ ☆ ☆
服务 ★ ★ ★ ☆ ☆
店员都态度良好,收钱算快,外卖都执得快。
价钱 ★ ★ ☆ ☆ ☆
呢间新店真系唔得,食物性价比低,可能新开未习惯人流?