第一次喺OpenRice 写食评,真系唔写唔安乐超级难食!见到佢环境好好睇睇,望到有几款养生汤,咁啱经过就入去试下试咗个蒜香炒带子西兰花饭,谂住都实冇死啦挂,一嚟到就咁睇都正正常常一食嚿西兰花,痴线,劲硬!系要用虎牙咬先咬得入,同埋完全冇炒过!系因为,点会有炒嘅嘢系碟上有豉油?根本就系白灼加垃圾豉油,再系咁意加几滴油咁啲豉油系似茶楼白灼菜𠮶啲hea嘅甜豉油!仲有,菜名话有蒜蓉,我半粒蒜都见唔到!食半啖已经好嬲,到试下啖椰子乌鸡汤,…….我真系失望到冇嘢好讲,得味精味同少少椰子味,一嚿螺片都冇,就系茶记嘅例水咁(但佢单售要$60😑😑😑)带子,食落去又系腥食咗一两啖,本身都唔想浪费食物,打算外卖带返屋企自己再炒下佢,但再比自己试下第二嚿西兰花,真系顶唔顺草青味,呕返哂出嚟然后就成碟放弃起身走人世纪级厌恶!系令人食到心情好差,咁就$80学咩人开餐厅?
第一次喺OpenRice 写食评,真系唔写唔安乐

啲豉油系似茶楼白灼菜𠮶啲hea嘅甜豉油!

仲有,菜名话有蒜蓉,我半粒蒜都见唔到!

带子,食落去又系腥

然后就成碟放弃起身走人

世纪级厌恶!系令人食到心情好差,咁就$80学咩人开餐厅?
蒜蓉炒带子西兰花饭
用餐时段