2021-06-20
【Weekend Brunch Buffet THAI STYLE】第一次食Thai Brunch Buffet逢星期六,日😊(11:00-15:00)早午自助餐大人👦👩🦰$2483岁👧或以上小朋友$168(以上再加一服务费)睇吓有咩选择先😋🥗健康沙律Bar有好多新鲜沙律菜,仲有7款唔同自家制泰式沙律酱及泰式酱汁选择,仲有泰式凉拌沙律,柚子同木瓜沙律。沙律菜非常新鲜,吃落好爽脆,柚子同木瓜都好醒胃新鲜熟食海鲜区有3款:三文鱼🦐虾 🦪青口我最喜欢三文鱼配埋泰式酱汁,味道好特别😋每小碟一份,卖相好精致👍泰式自选面食组合🍜不用排队等,餐厅会准备张咭放系面区位置比客人tick🖍厨师煮好就会有店员送上客人枱面🤗泰式热食有🐷猪劲肉🍡泰式烤肉串烧😋配埋泰式酱汁好美味生果有西瓜🍉哈蜜瓜🍈生果好新鲜同清甜甜品区🍰都多蛋糕种类,我比较最喜欢系杯苹果crumble😋味道酸酸甜甜够特别,吃落仲好有口感餐饮我地点了热咖啡☕泰式冻咖啡🧋总括来讲餐厅座位阔落坐得舒服,店员都好有礼貌,环境都令人好relax👍
第一次食Thai Brunch Buffet
逢星期六,日😊(11:00-15:00)
早午自助餐
大人👦👩🦰$248
3岁👧或以上小朋友$168
(以上再加一服务费)
睇吓有咩选择先😋
🥗健康沙律Bar
沙律菜非常新鲜,吃落好爽脆,柚子同木瓜都好醒胃
新鲜熟食海鲜区
有3款:三文鱼🦐虾 🦪青口