2018-01-14 372 浏览
好朋友请食生日饭原本其实就系要去旺角𠮶间分店嘅~不过呢我自己就懵下懵下咁去咗尖沙咀𠮶边~所以呢朋友就索性改咗喺尖沙咀𠮶间分店食啦~我哋去到嘅时候大概六点半左右~咁都唔系好多人嘅~不过都有前面有D喺度排队啦~感觉上个接待员呢态度就麻麻哋啰,有少少黑面,不过啲食物都ok嘅~朋友就嗌咗一个炒金边粉喇~事关佢真系好钟意食炒金边粉咁佢就话佢呢间呢食过两次㗎啦~佢就觉得呢间嘅金边粉系最好食嘅~听完我都试咗少少~~感觉上其实都几好嘅唔会太咸同埋干身d~而我就叫一个猪肉丸河粉~啲味都好够嘅~不过呢间餐厅啲份量都好少~所以呢其实一定要再嗌多一两碟小食先够饱家~对我哋女仔嚟讲都唔够咁!何况系啲男士呢~所以我哋都嗌咗一个海鲜馅饼加埋呢个就啱啱好饱肚啦
好朋友请食生日饭
2018-01-14