2018-05-17
系沙漠之中,有时少不了重复食同一间餐厅,只要不是劲差就总有再食的可能!呢间餐厅,我曾经话佢食物如其名太行,今次我再次黎到,感觉虽然一样,都系无乜特别,但系有一个原因令我要再写返句公道说话(由于上次写过,今次就不再每张相写内容了)就系个河粉,话说我上次都系食猪颈肉河粉,好记得味道唔错所以今次再食,上次食味道太浓太咸而且萝卜未熟透有草青味...今次!味道无左死咸,淡返少少,萝卜熟透而且甜!(反而有个新问题,个日食河粉太碎)即系改善左!系咪应该一赞先!呢个地方可以见到佢地用心!佢地都有试,有改良!虽然今次食都系无觉得有特别,但我相信如果继续慢慢变会愈来愈好!我都十分期待下次再有惊喜!虾饼,唔脆,外边边位就咁咬,咬唔开,系放耐左就咁反热的结果,比较失望,因为上次食唔到,而今次是晚上特定来吃,也许是期望太高。总结:今次同上次一样,没有被忽视的感觉,一举手就有职员协助,职员态度良好!排队方面,因为大约晚上六点食,比较早,未有人潮,在其后都好多人排,目测都有20人左右(不过沙漠好唔好食4围都有人排),但反枱都快,好快能安排入座,座位空间足够。期待下次再来食物会不断有好的改变!
(由于上次写过,今次就不再每张相写内容了)
我都十分期待下次再有惊喜!
期待下次再来食物会不断有好的改变!