2023-12-11 618 浏览
上次黎食系新开张冇几耐 劲多人系门口等位 仲要想食既甜品都卖晒 食唔到 今日就再黎试下上次食唔到既甜品 今次黎到门口又系劲多人 可能仲系新开张冇几耐啦 但可以用app拎定飞 咁样会快好多今次我地叫左个和风吉列猪扒蛋包饭配野菌奶油明太子汁 另外佢仲有个咖喱汁可以拣 蛋包饭卖相好靓 吉列猪扒好大块 炸到金黄色好香口 食落热辣辣 咬落口劲脆 炸粉又唔会话好厚 岩岩好 蛋好滑身 明太子汁有淡淡既明太子味 食落好creamy 饭既份量都几多下甜品叫左个静冈抹茶小豆配豆腐雪糕法式吐司 卖相几靓 有四小件 食落几好味 唔会太甜 仲会有埋红豆同埋抹茶蕨饼 仲叫左个忌廉吉士焦糖布甸 细细个劲得意 岩晒打卡 布甸好香好滑身 淡淡既吉士焦糖味 唔会太甜 味道不错饮品叫左杯薄荷草莓梳打 酸酸甜甜几好味整体黎讲 食物多选择 味道不错 值得一试

饮品叫左杯薄荷草莓梳打 酸酸甜甜几好味

整体黎讲 食物多选择 味道不错 值得一试