2020-03-15 227 浏览
短短唔够两个星期又黎帮衬J.S. FOODIES 今次试吓佢嘅意式芝士蛋糕黑班戟~ 同上次食嘅梳乎厘唔同 今次呢个班戟质感厚实 冇咗层空气感😣 味道方面,淋咗咖啡冧酒上去之后可以感受到浓郁嘅咖啡味☕ 而每层嘅班戟都夹住cream cheese 偏淡嘅忌廉芝士味道配合咖啡同上面嘅可可粉 甜度刚好 我自己就钟意食梳乎厘多啲 但系男朋友就钟意食呢种比较厚实嘅班戟🧐🧐.好味指数:🌕🌕🌕🌘🌑性价比:🌕🌕🌕🌑🌑-// 烟肉蛋汉堡 $129 HKD //上次食完经典嘅芝士汉堡之后觉得唔错 今次又再试下佢嘅汉堡 呢个烟肉蛋汉堡好足料 一次过满足几个愿望 以手打方式制作嘅牛肩肉一样保持肉质鲜嫩 冇令人失望 不过汉堡嘅结实度仍有待改善呢.好味指数:🌕🌕🌕🌗🌑性价比:🌕🌕🌕🌗🌑
好味指数:🌕🌕🌕🌘🌑
性价比:🌕🌕🌕🌑🌑