未睇米纸条片已经好想试呢间小店因为‘手工意粉’呢四只字好吸引卒之今朝晨早出去之后造就呢个机会店舖开11点,我10:40左右到前面已经有3 pair人等紧好彩刚刚好入到第一轮 小店得13个位其中5个系Bar台位 无拣错 可以望住厨师点煮 好赏心悦目❤️因为我唔饮咖啡 叫咗杯热朱古力叫Hana Cocoa 饮落好滑口 而且味道好特别仲好饮过果啲专卖热朱古力嘅店舖细问之下 原来佢加咗豆蔻 估唔到咁夹朋友饮Hot Long Black 佢都话饮到烘焙到好深🤔 好好饮点完餐等候中嘅时候见到店员捧住新鲜出炉嘅Scone见到忍唔住叫咗一个两个share里面有无花果干 好清甜 而且个Scone较湿润 味道充满蛋香 有cream cheese 同自家制士多啤梨果酱 真系好好味!!主菜虎虾 红虾汁 手工意粉虎虾好弹牙 红虾汁好浓郁 手工意粉好烟韧 非常讨好主菜 法式千层马铃薯批 巴马火腿 蛋 自家面包呢个法式千层马铃薯批惊为天人 食到两个人系咁讲痴线 因为每层都有sauce 好好味配埋有一大旧cheese 夹到癫下次一定会再帮衬 会再试其他menu 同埋要食佢个威士忌朱古力brownie
未睇米纸条片已经好想试呢间小店

因为‘手工意粉’呢四只字好吸引