2010-06-25
朋友聚旧+庆祝生日,原本打算去MK青叶,点知因为无订台所以要等位,亦因为我地10个人,所以要大约9:00左右先有台,但当时只系6:45咋,好肚饿呀,点算??不过青叶个哥哥仔几好人,同我地讲"如果你地唔介意,不如试吓我地旺角另一间分店吖,叫村上,系女人街里面,亦可以帮你地问吓有无位"。经10人商讨后亦因为肚饿既关系,算啦,咁就叫个哥哥仔帮我地问啦...哈哈...真幸运呀,有张台因为改时间,可以临时有台比我地。我地去到大约7:0X分,佢地话可以计返我地7:00入座既价钱,(哈哈..7:00前入座平D架)。好...叫野食...哈哈...因为大家都肚饿,所以唔理咁多咩都叫黎食,佢地既刺身摆得都几靓亦几新鲜,唔错唔错至于其他食物呢,都ok,我就最钟意佢个鸡肉串,(因为好大好大串架),佢个鸡软骨粒同铁板野食都唔错,用黎(送)酒几好P.S(啤酒&Sake任饮)侍应服务都算几细心,都ok既最开心系因为我地有朋友生日再加上我地系8位以上,所以生日个个系free架...wakeke总括黎讲,呢餐大家都几满意,可以加入我地既"再有下次"名单里面p.s 唯一唔好就系地方迫左D,同埋唔知点解厕所会有音乐,唔通有

侍应服务都算几细心,都ok既

p.s 唯一唔好就系地方迫左D,同埋唔知点解厕所会有音乐,唔通有音乐会去得舒服D??
2010-06-19