2009-11-02 7 浏览
西餐...茶餐厅格局而食到唔符合标准既扒味..劲...返到黎先知呢间野后面仲有扒房两只字.呸.~!52$ 西冷牛扒+芝士田螺前者够大件,,,但口感极差,,,,就咁楼下d餐厅仔都好过它...讲5成熟,,但整到成8成熟.,学城城话斋,,月经去左边呢???望入中间似雪藏左好耐/就过期咁款..味道就都系差差地...蒜茸汁..麻麻地..饭就无乜口感..散收收..汤就罗宋汤标准,,,餐包唔需多讲..冻鸳都标准,,后者田螺..觉得ok..友人食左觉得麻麻..呕返出黎..可能佢食唔惯呢d野..至于友人叫 喇沙鸡饭...同佢讲喇沙多数粉面..呢度系饭..佢都觉就试下..结果乃野,.,.佢食左几啖巳经面..而且直呼难食...佢好少有感而发..可想言之la...试左啖汁..有喇沙仲味..但就咖哩味遮盖左..混淆feel...其实黎到睇只色系黄色就估到小小...至于鸡丝无试到..因为佢话难食主要原因就系鸡吧!正常就好易想到鸡无味时..仲要系鸡丝..就似西芹鸡柳时 鸡系无乜味..p.s 竟然要加一....100$后变110$...连标准西餐都不及仲学人加一..服务又唔好..黎落order个阿姐见我地问左一两条问

52$ 西冷牛扒+芝士田螺
p.s 竟然要加一....100$后变110$...连标准西餐都不及仲学人加一..服务又唔好..黎落order个阿姐见我地问左一两条问题就未决定就声都唔声望第2度搅其他野..拟似经理仲劲.黎到摆低个餐时用手拨d蚊..我未见到有..但到中途食就见到有只飞过la...劲!