2009-04-20 43 浏览
今日食 pizza sub(with sweet onion sauce) + meal (双重朱古力曲奇&花生曲奇)一入到去个女仔几好笑容我d英文好烂但佢都听到明个包佢无整热 加埋d蔬菜好冻 我见佢帮其他人整既时候都无整热其实佢系唔系应该要整热个包先? 成个包好多蔬菜 感觉好健康我钟意个汁 甜甜地几好食不过我食到成手都系汁 好彩有带湿纸巾2块曲奇我拎走过左成个钟先食花生曲奇系林既同好甜好甜 我咁钟意食甜既都觉得佢过份左d双重朱古力曲奇就有小小脆同埋甜度适中 系成个meal最好味既呢间野衰就衰在好似乜都无咁4款包我想食个只cheese佢话无 最后我都唔记得我拣左只咩我斟cream soda个阵都觉得怪 因为色好淡斟到差唔多满既时候佢话部野无cream soda我斟lemon tea个阵又系咁不过个女仔都好 走出黎帮我不过我斟完雪碧之后发现杯入面有d怪物最后我拣饮可乐 我total斟左佢4杯 但有3杯都系倒左 -v-除左比我眼利见到有怪物 卫生要比2分外其实都算唔错 我觉得抵食同健康过m记同埋香港好少地方(至少系我会去既地方)系用英文落单再次光顾就当系练下d英文
一入到去个女仔几好笑容
我d英文好烂但佢都听到明
个包佢无整热 加埋d蔬菜好冻
我见佢帮其他人整既时候都无整热
其实佢系唔系应该要整热个包先?
成个包好多蔬菜 感觉好健康
我钟意个汁 甜甜地几好食