2010-12-29 25 浏览
当然,我唔系食左第800次既triple o。只不过系喺呢度食左800篇食评,千拣万拣就拣左OOO既一餐作呢篇食评啦。虽然呢度既价位比普通既汉堡店为高,但我觉得物有所值。份量之大既汉堡令我填补心灵既空虚,虽然奶昔要加十几个大洋先可以升呢,而且饮完好有罪恶感。但果种香、滑、浓既感觉又唔系第二度可以揾到。鸡肉汉堡虽然牛肉汉堡仲好食,不过唔知点解我想食鸡。呢度既鸡系用左鸡胸肉,所以肉质可算系鲜嫩相当。配上惹味既蜜糖芥茉酱同新鲜既配菜,真系认真美味。值得一赞既系,佢地既包系预先烘过既,所以会好食啲。脆口薯条一向都钟情于呢度既薯条,薯条系粗薯条果种。好重薯味,斋食都唔错架啦。而且份量都算几多,咁既价钱都差唔多啦。另外,加3蚊仲有个蜜糖芥茉酱,我觉得仲好食过麦记果只酱。芥茉味会重啲,点薯条真系几好食。虽则要加钱,但都几抵既。蓝莓奶昔加钱都抵饮,奶昔既奶味好恰当。而且蓝莓味好重,仲有几多既蓝莓粒。味道够香,而且有奶味既浓,饮落滑滑之味在心头。呢个香、滑、浓既蓝莓奶昔作呢餐既总结,都算系最好不过。虽然热量既摄取多左,但都唔理得太多啦。正所谓,人一世物一世。有时间就要食好小小,安慰自已学业上既不快。点都
揾到。

鸡肉汉堡
既,所以会好食啲。

嫩滑鸡汉堡

脆口薯条
一向都钟情于呢度既薯条,薯条系粗薯条果种。
好重薯味,斋食都唔错架啦。

且份量都算几多,咁既价钱都差唔多啦。
另外,加3蚊仲有个蜜糖芥茉酱,我觉得仲好食过麦记果只

蜜糖芥茉酱

蓝莓奶昔
味道够香,
而且有奶味既浓,饮落滑滑之味在心头。
呢个香、滑、浓既蓝莓奶昔作呢餐既总结,都算系最好不
过。虽然热量既摄取多左,但都唔理得太多啦。

香、滑、浓既蓝莓奶昔

正所谓,人一世物一世。有时间就要食好小小,安慰自已学业上既不快。点都会有下次既,不过下次
都唔知食鱼堡定牛肉汉堡好呢?
2010-12-13
嫩滑鸡汉堡