2021-03-06
#pb食在太子 #pb支持黄店💛 等一等 - 太子文青cafe☕前身Shhh cafe studio 💛 之前尖沙咀楼上舖已经去过一次 个阵坐 窗口位 望住九龙公园好舒服🥰 佢依家搬左去太子地舖 同样都系文青风😍 系我最爱木系 + 干花主题❤️.食物选择都好多 有意粉有饭有Burger😋 主菜$88-$108不等😊 佢仲有甜品set $88 一件cake + 一杯饮品☕ 当日甜品都有5款蛋糕 岩哂甜品控😍🔹芝麻鸡翼🐥热辣辣上😋 涨卜卜🤪 正常发挥🙈🔹烟三文鱼凯撒沙律🥗摆盘几colourful 🌈 份量唔算多🙈 沙律酱自己落🤪 最有趣系有两块蒜蓉包跟 都几脆😋🔹明太子蟹棒海胆意粉🍝又系明太子意粉 好想出个明太子意粉排行榜🤭 份量都几多 而且食落好creamy😍 有两条蟹棒同少少海胆系面🥰🔹伯爵茶戚风蛋糕🍰#pb伯爵茶🍵好浓伯爵茶味 尤其系中间pat cream 够哂茶味😍 不过戚风蛋糕口感偏实 略嫌唔够松软🙈🔹焙茶巴斯克芝士蛋糕🍰推介❤️ 同样好浓焙茶味🤎 食落好creamy 芝士味都好够🥰🔹Flat White & Iced Latte☕.整体主菜感觉冇之前食咁惊喜🙈 不过两款茶味甜品都好
等一等 - 太子文青cafe☕
🔹芝麻鸡翼🐥
热辣辣上😋 涨卜卜🤪 正常发挥🙈
🔹烟三文鱼凯撒沙律🥗
🔹明太子蟹棒海胆意粉🍝
🔹伯爵茶戚风蛋糕🍰#pb伯爵茶🍵
🔹焙茶巴斯克芝士蛋糕🍰
🔹Flat White & Iced Latte☕
整体主菜感觉冇之前食咁惊喜🙈 不过两款茶味甜品都好浓 反而更加推介💕 整体环境好文青 位置都好方便💛
等
太子西洋菜北街159A号恒安大楼地铺