2019-05-17
成日听讲呢间小店用心经营, 仲要好文青感觉, 值得去试下同慢活一下.Fish and Chip ~即叫即整, 鱼同薯条都系热腾腾, 但炸粉比较多, 感觉炸粉同鱼的比例系1:1, 完全唔似外国食开的感觉, 不过味道都算可以, 但上菜的时间真心耐, 由叫到真正上枱等左15分钟至有主菜, 不过都明白, 因为佢地系即叫即整同眼见厨房唔多人, 而且11点几, 应该都多order.冻朱古力 ~~冻朱古力, 等左35分钟至上枱, PS:系同一时间落单, 不过店内的待应都算细心, 佢叫我差唔多食完, 连枱面的水都饮晒, 就问我饮品系唔系未嚟... 最后真正上枱要45分钟, 至于杯朱古力我觉得唔甜, 冇朱古力味, 唔好饮~PS: 眼见好多人排队, 如果佢送餐的效率快些, 咁一来佢可以做多几单生意, 二来顾客也不需要排队排咁耐.
Fish and Chip ~