今朝同朋友去咗食早餐,我哋又系叫咗枫糖猪柳蛋汉堡餐,同埋板烧鸡腿扭扭粉餐!我打完之后就揾位,然后等咗20分钟都发觉未有🤷‍♀️ 但问题系明明冇乜人喺度等紧!于是我就拎埋张飞,佢问吓职员呢个order有未?职员帮我睇完张飞之后就不了了之🥲🥲然后我终于望到类似我order嘅嘢食执好咗,但系未摆出嚟,我试过职员问佢可唔可以快少少呢个应该系我个order🥺 然后佢继续冇反应……如是者,应该可能等咗25分钟佢终于俾个餐我🤷‍♀️🤷‍♀️我朋友第一次食呢个枫糖猪柳蛋汉堡,佢一食就觉得太甜,但我觉得应该唔系口味嘅问题,而系制作Over咗🥹 我见到佢个包𠮶啲蜜糖滴落嚟好似啲蜜糖餐厅落多咗㖞😅😅因为我上次喺第二间麦当劳食过都唔系咁样!然后再讲吓我个板烧鸡腿扭扭粉☹️ 我今次叫咗猪骨汤底,然后食落去一啲味都冇👉🏻👈🏻感觉好似沟咗滚水咁‼️ 真心餐厅食物质素同埋员工服务态度都需要有所改善!
如是者,应该可能等咗25分钟佢终于俾个餐我🤷‍♀️🤷‍♀️
因为我上次喺第二间麦当劳食过都唔系咁样!
枫糖猪柳蛋汉堡餐,板烧鸡腿扭扭粉餐