2021-06-03
本身都已经帮衬过3次, 食物质素系OK的话说今日出去做完野冇食LUNCH, 谂住食少少野先返公司我2:15到, 见到餐牌下午茶有鸡排包, 2:00后供应咁就入去坐低入去落ORDER叫鸡排包, 店员话接左张大ORDER可能冇, 咁我见到冇得食就谂住起身走店员问左厨房话仲有少量, 咁我就照ORDER啦 (一个鸡排包+薯条+热柠茶)咁我一路等, 等到15分钟左右连杯野饮都未到, 店员应该见我等到唔耐烦, 就问厨房系唔系做紧? 厨房答系 (详细对话系:店员:薯条系唔系炸紧? 厨房:系, 外卖个D,店员:有一个堂食㖞, 厨房:系, 炸紧, 但系我呢一刻先见到攞D薯条出黎炸) , 如是者又等左阵, 隔离迟我10分钟入黎个张枱ORDER个饭都到左, 我仲系野饮都未黎, 另一个店员见我等左咁耐又睇一睇我张单, 咁我就同佢讲, 哥哥, 唔好意思, 我赶时间我唔等了, 跟住我就起身走人
话说今日出去做完野冇食LUNCH, 谂住食少少野先返公司