2021-04-25 731 浏览
系我唔好!我旧年已经想同呢位朋友黎呢度庆生,无奈地旧年疫情好严重,所以无黎到!直到今年,庆生话题再次被掀起,终于都黎咗喇!.呢度Decoration都真心几靓,好多爱丽斯,只系影景都开心!.我叫左个黑松露意大利饭、而友人都叫左个意大利粉!竟然两样都打破咗传统主题餐厅「好睇唔好食」嘅宿命,佢呢个set都几好食㖞!我个意大利饭request咗唔要太硬,佢都做咗比我,好香好好味,而友人个意粉我都试左一啖,都系好好食!.我地两个都叫咗水果茶,成套茶具都真系好靓好特别。.当然唔小得甜品啦!友人甘钟意爱丽斯又点会放过呢个纸杯蛋糕呢?而我比较踏实,叫个朱古力慕丝就够了!又系好好味!碟上写上友人名字令友人亦系好开心嘅一件事🥰🥰.今日平日无乜人,我地坐左两个钟都无人赶我地走!最后系自己唔好意思才走😆

我地两个都叫咗水果茶,成套茶具都真系好靓好特别。

2021-04-09
庆祝纪念