2009-06-04 77 浏览
一早从Openrice知道呢间酒店既lunch bufflet不差,成日同同事讲揾日坐车过去试试。讲左咁耐,今日终于坐言起行一大班人分搭几架的士去食勒!!今次大家都剩系拣salad bufflet,无加noodle餐,因为呢度既沙律选择已经多到花多眼乱,而且已经包埋中西式汤,一定够饱!!! 去到个阵,早出发既同事已经食紧,我二话不说即刻放低个袋出去拎野食。基本上我地每样都拎少少试味,第一碟食左最特别系个蛋,因为佢向面加左d wasabi sauce,其他蔬菜火煺等配料都不俗。其间,同事们都大赞个磨菇汤好味。我当然唔执输之后拎番一碗饮,好重磨菇味,正呀之后,同事发现个冷长通粉内,竟然有青口向入面,哗! salad bufflet都几揼本,唔怪之得都好多人黎食lunch啦!!! 食到咁上下,大家拎左d水果黎吃,有西瓜、蜜瓜、菠萝同埋火龙果。我试左西瓜、蜜瓜同菠萝,都好甜同够冻!!! 呢餐大家都赞好,仲觉好抵,因为同事有汇丰白金卡,仲有八折添!!! 不过每张卡最多比到12个人优惠,咁我地有两位同事有呢张卡,餐厅好好咁帮我地分单咁就全部可以八折,超好!!!迟d一定会再黎帮衬

迟d一定会再黎帮衬
沙律