(非会员)
2008-04-14 8 浏览
住系附近其实一早就想去..但系个次见到个著便服既女人企系出面..我念佢应该系老板娘啦..佢竟然同个客闹交..真系好恶啰个老板娘..o咀..做老板都可能咁闹客?我念真系好少可...所以个次冇去到..琴晚友人话想食日本野..我念最近呢度..所以就黎左..排队真系好耐..唔通真系咁好味..好期待入去..终于入去食咗啦,但好失望,Order左:海胆1板:食落怪怪地..三文鱼刺身:一般la..甜虾刺身: ok la..软壳蟹手卷x2:都系唔掂,紫菜已经林哂..d饭又好散杂锦天妇罗:黎个阵热辣辣,仲念住好好味..点知一咬落去好多厚粉..好油..芝士龙虾丸:人气野食..但系太硬啦..清酒煮蚬:呢个几好味..串烧鸡翼:冇味...总括黎讲,味道真系好一般,而且价钱都唔算平..真系唔抵食..环境仲要对住大酒店..-.-"下次如果有得拣都唔会再去噜..好想问个老板点解食物同图片会差咁远既?

海胆1板:食落怪怪地..
三文鱼刺身:一般la..
甜虾刺身: ok la..
软壳蟹手卷x2:都系唔掂,紫菜已经林哂..d饭又好散
芝士龙虾丸:人气野食..但系太硬啦..
清酒煮蚬:呢个几好味..
串烧鸡翼:冇味...