2017-10-26
系,无睇错,系等咗45分钟外卖,由我排队到我拎得走返公司食真系足足45分钟,真心觉得有啲过份其实一向都觉得南记好好味,尤其佢个春卷,真系好正,外面用腐皮包住啲鱼肉,完全唔会系我地一向食开𠮶啲春卷,每个人食南记,我相信都一定会Order春卷以款式嚟计,佢都算多,谭仔就嚟嚟去去都系𠮶几味,呢个就多少少,汤底就比谭仔输蚀,得3款,但系都够喇,以佢地嘅速度再多,我相信间铺俾人投诉死都似除咗米线汤款式之外,重可以自已组成一个餐,只要加几蚊就有豆浆、汽水、柠水柠茶𠮶啲番茄汤米线 - 叫自选米线可以拣1或者2款配料,我就当然系两款喇,鱼腐、春卷,重要再加多个贡丸添,个贡丸都无得唔好食,春卷亦都系稳阵之选,鱼腐就麻麻地,不过都唔系好差嘅,佢啲食物质素唔错,但系个汤就酸咗少少厨房唔系太大,人好多,每个炉头都系一煲一碗,所以对于啱啱开嘅佢地嚟讲,真系几哩HEA
题外话/补充资料:
出餐完全唔跟单号,我都重未有得拎,后我廿几个号码嘅客人就已经拎得,佢地都唔知系唔系见啱啱出机嘅单就手就煮咗先,我食饭时间1点至2点,最后我系1点55分先拎到我份外卖返公司食,好彩经理唔出声,理解者,如果唔系,我真系唔知等咁耐份外卖等嚟做咩~
(我明白系午市高峰期,但系对于外卖嚟讲,等候时间真系“非”“常”“耐”)