星期五,holiday mood,打算食好啲,就去了这间板长。未够一点,等五、六张飞,等左十几分钟就有位。一叫到我,即刻拣午餐,不过我想食的吉列猪扒餐今日无晒,就叫左鳗鱼饭午餐($55),再加几件寿司。入单时间大约1:10,恶梦就开始了。我与同事系咁等系咁等,因为1:45我地就一定要走赶返公司,所以越等越心急、越等越饿。等左25分钟,我同事黎左几碟寿司,我就仲系咩都未黎过。最后,我的食物都来了,而我就要好快咁十分钟食晒所有野。减价的炸虾寿司$8一件,虽然系即炸,但味道好差,唔知系咪将货就价用了唔够新鲜的虾。鳗鱼饭:有四件鳗鱼同寿司饭。不过又唔够鳗鱼汁,无咩特别。唔,我下次食鳗鱼寿司好过。跟餐有蟹肉蒸蛋及面豉汤:普普通通,又迟迟都唔黎,无咩心机食。 补充一下,Lunch set 可以加 $5 配三文鱼手卷,不过好细件,三文鱼仲好碎。中午要赶返工的话,就唔会再黎。
入单时间大约1:10,恶梦就开始了。

最后,我的食物都来了,而我就要好快咁十分钟食晒所有野。

中午要赶返工的话,就唔会再黎。
2010-08-27
  • 不推介