(非会员)
2005-05-03 38 浏览
0系荃湾揾食咁耐, 都未黎过呢间度食野, 今日就同屋企人黎试下.一坐低就叫左半只盐焗鸡, 白果猪肚汤, 椒盐白饭鱼同菜。等等等, 等左50分钟, d野食都仲未黎, 吹d伙记, 又系爱理不理, 点知隔黎, 迟我地好多先叫野食, 又系叫白果猪肚汤, 竟然黎先过我地, 除左我地呢, 其他食客都开始唔耐烦, 原来有一等左1个钟碟炸大肠都未黎。讲返d野食, 可能我自己唔钟意白果味, 对个白果猪肚汤无咩意见, 不过屋企人就觉得好好味, 白果亦都煲得好淋, 盐焗鸡真系好好食, 好滑, 妈妈话系黄油鸡, 所以好味好多, 椒盐白饭鱼就好普通, 一般水准。埋单27x, 都几合理, 但系野食只系食左半个钟, 等左成个钟, 对我黎讲就几难接受喇。