2017-07-11 837 浏览
因为返工同平时活动的地区多数都系冇谭仔三哥,所以一直以来都只系食过谭仔。不嬲都系忠实 fans,嚟到机场知道有谭仔三哥,虽然喺 T2,离我闸口好远,都一于去试下。望著 menu,唔知系米先入为主,不过硬系觉得佢地复杂D,套餐又冇墨演同我最❤️的竹笙😕凉拌皮蛋个酱汁几好,D虎皮青椒正,但系皮蛋就麻麻,有D胶个黄又唔流心,感觉皮蛋质素唔系咁好。蒜泥白肉咸左D,整体都唔错,蒜泥够多,肥猪肉够薄。土匪鸡翼返而唔系好够味,唔系好香,不过够热,加分。可惜喺手快有手慢冇的情况下唔记得左影相三哥重庆酸辣米线虽然佢有加酸菜,但真系同谭仔冇得比,个汤水汪汪,完全唔够入味。完全冇食酸辣𠮶种起劲感,都几失望吓。个炸酱都ok嘅,正常。其实真系唔知系米因为机场,所以 hea D,但系我都系乖乖食返我的谭仔,你地又点睇呢?

凉拌皮蛋

蒜泥白肉
咸左D,整体都唔错,蒜泥够多,肥猪肉够薄。

土匪鸡翼
返而唔系好够味,唔系好香,不过够热,加分。
可惜喺手快有手慢冇的情况下唔记得左影相

三哥重庆酸辣米线