今次行过呢间华丽得嚟又唔会攞眼嘅餐厅,一坐低已经感觉到个服务嘅质素——好过满分!打头阵嘅白酒、红酒,轻轻嘅酒香夹杂海鲜盘啲鲜味,搞到成个味蕾都兴奋起哂来😍。跟住系个汤,热辣辣、滋味十足;喺味道之余,佢𠮶满满松露香,真系攞到分!再讲讲,焗鸭肶,一啖咬落去,外皮脆卜卜,肉质松软,一啲都唔朔腻。至于,煎鱼𠮶厚实鱼扒,吃落去鲜美无比,仲有股淡淡嘅海洋味道喺口腔内盘旋。肉食方面,家阵讲下和牛同安格斯西冷。安格斯西冷,真系赏心乐事,大大块肉送入口,肉汁喷香,仲要质地嫩滑,肉香四溢!因为攞到好多位食客赞口不绝,而和牛就算冇试,听m讲话都系一绝,咁下次一定要叫份来试吓!环境静谧,攞到个私人房间,喺度谈天说地真系正!总括来讲,无论系场地定系食物,呢间餐厅都系揾食好去处,质素一流,适合约会或者庆祝啲特别日子。🌟🌟🌟