2022-12-05 377 浏览
如果大家钟意饮汤,极度推荐呢间小店比大家😍一定要book mark‼️‼️养生花胶云南姬松茸肉排汤 $43清润印度椰子皇花胶圆肉肉排汤 $43⭐️⭐️两款都极度推荐⭐️⭐️小店真系劲啱我口味🫠乜都想打极度推荐🙈但其实又唔系话非常特别,卖点只系「简单」,系完全系住家饭嘅味道,零味精🤤味道真系同自己系屋企煲嘅一样🤣椰子汤味道比较清甜,姬松茸汤比较浓味啲😋唔讲唔知,原来姬松茸好多好处,补脑、排毒、益肾等,好啱sem尾就死嘅我😇两款汤入面都有几块花胶,$43晚饭真系几抵😚建议大家都叫饭,其次系米线,两样都可以捞汤食,配麻油味出前一丁感觉好似好怪🤣但如果大家系每餐都一定要食肉嘅话就建议嗌小食,因为汤料只有细粒嘅排骨,唔算太多肉今日去食香炸日本鲭鱼做紧特价,$20咁抵紧系要试下,之后再叫埋鸡翼$18/3只😚两者炸得啱啱好,外面好脆,但入面依然保持到软嫩既口感老板仲好好人请我地食红豆仙草🤣超好人!是次发现成为去大窝口碌保龄球嘅必食餐厅🎳简单味道 荃湾荃景围86号荃湾中心一期商场地下C15号舖

养生花胶云南姬松茸肉排汤 $43
清润印度椰子皇花胶圆肉肉排汤 $43