2006-07-30 8 浏览
韩烧其实都无乜expectation, 不过不失食左都算, 但系呢间真系above average 少少咁la, 加上咁ge 价钱算好好!唔系太认同refill 得快, 因为d 肉其实唔系真系去得好快, 反而鱼生寿司去得快呢d 就fill 得好慢(真系唔明d 人系咪想食韩烧......include 我自己la ~) 讲开又讲, d 鲍贝有d 鲜味, 三文鱼反而唔得~肉类方面几多选择, 因为可以打边炉, 所以循例又玩下crossover, 烧下豆腐, 渌下金菇牛肉卷, 几开心ge ^^ 咁多种肉当中鸡算比较好食的, 但味精好似好重咁, 牛肉普普通通未见特色, 小墨鱼够juicy, 虾都仲算新鲜ge。而牛利好靭, 烟肉肠仔卷好易甩, 烧金菇牛肉卷唔使旨意中间会熟, 大家可免则免。另外d 糖品糖水都几多, 饱得济无试刨冰, 其他软雪糕, 布甸, 红豆沙, 腐竹糖水, 朱古力慕丝全属cheap 野, 唔好有任何期待, 夹饼机几得意, 但永世都有人玩紧, 好彩冇人排队都唔建议, 除非几个friend share 食, otherwise 又漏又济, 玩的角度睇尚且可以讲埋d 饮野, 西瓜汁唔可
讲埋d 饮野, 西瓜汁唔可以错过la, 韩烧咁热气, 而且似乎完全无沟糖, 话佢沟水都仲有人信~! 未至于淡得好紧要, 可能呢期西瓜唔靓je。其他仲有酸梅汤五花茶同豆浆可以自己拣
最后都提提各位可以0系楼下要张传单搏discount, 我都系睇返楼下先知, 蚀晒law