(非会员)
2008-11-18 21 浏览
有朋友介绍就上去试吓, 我同个friend 分别叫咗两个tasting menu. $880 一位, 包括Welcome dish, 跟住有海胆北海道蟹啫喱, 跟住喺生蚝, 又有好好味的鹅肝Cream Brulee (真系好味), 跟住有南瓜汤伴Souflee 加Ravioli, 之后有油浸65度三文鱼, 再黎个法国鸡, 去到这碟巳经非常饱, 仲有Cheese Platter, Dessert 同Petit Fours. 总之一开头唔食咁多面饱, 个waiter话D饱系亲手焗, 所以好热好软. 我同个friend冇叫红酒, 个set已包一杯champagne 同一杯红酒或白酒. 水准几好, 但真系好多野食
水准几好, 但真系好多野食
  • 鹅肝Cream Brulee