2022-05-04
呢间日本料理真心唔错😋值得encore🤪佢有得散叫同埋任食部分但绝对高质过放题🙈刺身、寿司、串烧、沙律系任食部分🥗🥑🍣再加可拣一个主菜、包含面豉汤、饭/汤乌冬!首先,讲下刺身部分😚餐牌上既刺身全部都有食,2人份量,食完唔够皮可以再叫!件件都系厚切。值得一提,#深海池鱼 油脂充足、透身,好香✨#鱼子🐟成啖食落去超新鲜,无雪味!每粒系口腔爆口既感觉好特别,劲鲜甜😋其他都唔错,食到原本既鲜味!主菜🥬#厚烧安格斯牛,6成熟✨呢个超超超正,入口即融,完全唔韧口,配埋个蒜片有咬口,唔会腻😚#羊扒🐑6成熟✨好香羊味,不过有少少韧🤏但唔影响食欲😋串烧🐷🐥🐮餐牌上有既都食左,整体都ok,食到食物原本既味道,唔系腌到死晒既肉,唔会过份咸!最钟意个鸡翼,超嫩🐒热辣辣时食系最正!2个人Total埋单$16xx,服务超好,员工每位都好nice🙉有节日黎庆祝可以拣呢间💜
佢有得散叫同埋任食部分
但绝对高质过放题🙈
刺身、寿司、串烧、沙律系任食部分🥗🥑🍣
再加可拣一个主菜、包含面豉汤、饭/汤乌冬!
#鱼子🐟
主菜🥬