2022-12-14
开左会展站之后 附近嘅食肆 例如新鸿基中心嘅餐厅人流都多左😆 今晚就去左试呢间fusion 日式西餐厅 餐厅装修偏西式 座位宽敞非常舒适👍🏻入座后店员为我哋介绍menu 感觉都好细心🥰 我哋今晚就试左2人 Winter Celebration Dinner Set 有以下6个courses 非常丰富🤤 Salad蟹肉蟹籽沙律 食材新鲜 nice star for the dinner👍🏻Soup香煎带子南瓜汤 原本放有一粒香煎带子 店员再为你倒上南瓜汤☺️ 南瓜汤香滑浓稠 带子煎得岩岩好😋Pasta三文鱼味噌鱼籽意粉 每人有一客 1人份量岩岩好😛 意粉口感弹牙 酱汁好creamy👍🏻Main一共有3款主菜拣2款 我哋就拣左日本产黑毛和牛 牛柳扒同香煎比目鱼配西西里鱼汤🤤 日本产黑毛和牛 牛柳扒拣咗五成熟 超厚劲 卖相非常吸引🐮 食落口感好腍😍 香煎比目鱼都好有惊喜 肉质好滑 鱼皮煎到好香脆🐟 配上酸酸甜甜嘅西西里鱼汤好引人入胜🤤Dessert 面包布旬伴云呢拿雪糕 Beverage 可选红白酒🍷 咖啡茶 无论配咩主菜都岩🌟
Salad
Soup