2023-07-23 113 浏览
无骨海南鸡饭~最爱鸡肉中间层啫喱! 食落增添左鸡肉嘅嫩滑口感, 鸡肉完全冇雪味, 鸡皮都算薄而且唔多肥膏! 点埋香甜黑酱油同姜蒜蓉一齐食更突出鸡嘅鲜味😋 配上一碗香喷喷嘅鸡油饭正啊😍呢度嘅海南鸡饭餐可再以超抵价钱加配各款特色小食、饮品或汤品如肉骨茶或者迷你喇沙等。呢度嘅肉骨茶系马来西亚风味, 汤头颜色较深中药味较浓, 排骨肉质非常嫩且juicy👍🏻芝麻炸虾多士, 将虾胶涂上一片薄薄嘅多士上面再落油炸到金黄酥脆, 虾胶爽口弹牙, 多士香脆惹味! 另外加配左一份拉丝炸芝士🧀️邪恶美味! 呢到竟然有我细细个钟意饮嘅美绿恐龙🦖够哂邪恶我钟意!! 想养生一点嘅都可拣暖笠笠又养颜滋补嘅红枣桂圆茶😚

2023-07-21