2023-06-23
Station3 选用白色的sofa,一入店内感觉光亮简洁。可能因为sofa背高,感觉各有各空间。当晚人客唔少,幸运地坐到VIP房内,私隐度更高,倾计更轻松。呢度重提供唔同嘅boardgame,又好适合大班朋友嚟边玩边食。黑松露带子鲜菌烩意大利饭 $128餐饮:Oreo曲奇奶昔 +$20酱汁creamy,带有黑松露的独特的「石油味」香气。黑松露同杂菌,混合带子粒粒,口感唔错。饮品Oreo 奶昔唔会过甜,大大杯,最喜欢面层的cream,够晒放肆 蟹肉杂菌忌廉阔条面 $122餐饮:节制 +$10见到阔条面面层铺满蟹肉,已经心心眼,份量足够到每口都有鲜甜嘅蟹肉。饮品节制系塔罗牌牌名之中,好特别。佢系由西柚同菠萝汁调整,味道少少酸,饮落够晒清爽,两层嘅颜色重好啱打卡配田园沙律及蛋糕 +$38沙律蔬菜爽脆鲜甜,淋上芝麻酱好开胃。蛋糕就拣咗法国朱古力蛋糕同纽约芝士蛋糕两款。朱古力蛋糕中间系mousse,刚好平衡返朱古力嘅香浓味道。纽约芝士蛋糕就正常发挥,芝士味道浓郁又清新
黑松露带子鲜菌烩意大利饭 $128
餐饮:Oreo曲奇奶昔 +$20