2024-01-21 737 浏览
依家嚟讲,攞支手工啤🍺坐喺MILD CAFE,真系一种悠闲。首先,佢嘅全日早餐,真系得嚟几正!松露炒蛋滑到冇得顶,焗豆都晒好味,酸种多士又香又脆,真心觉得可以话系美味。佢哋成个set食落去,真系正到弹!再嚟就系佢哋嘅扁意粉🍝,橄榄油辣椒蒜片同大虾完美融合,意粉Q弹得嚟唔会太硬,蒜香味够晒重,系种可以令人一次过食晒成碟嘅滋味。𠮶啲大虾,鲜甜得嚟仲爆汁,每啖都充满惊喜。最后就系啤酒环节,Kasteel Barista Choco Quad𠮶个深邃嘅咖啡味道,啱晒钟意啲新尝试嘅食客。Wunder Lager嘅清新口感,易入口得嚟仲几消暑,啱晒香港呢种潮湿天气。听日如果有时间,记得行过嚟试吓啦!呢间咖啡厅肯定系你心水之选👌。