2021-07-25
尼间系「米线关注组」人气推介之一。地方比我想像中易揾,但地方就有啲细,冷气都好足够,不过佢既辣真系唔讲得笑,爱好者必食之一。同埋佢既芽菜、韭菜超级多,比得上米线的份量!所以不太钟意既话就记得要走芽菜!大推入口猪软骨,是必点之选!-👅:猪软骨+炸酱+鸡肉猪软骨腌得好入味,好甜,真心入口即融🤩🤩,满口骨胶原的感觉超级正!不愧劲多人推介!鸡肉就好嫩,比谭x更加嫩-👅:肥牛+芝士肠+ 炸酱佢尼啲𩠌都不过不失,普普通通既𩠌。不过胜在捞埋啲米线一齐食入哂味💕💕💕-👅: 米线+麻辣汤底统一讲下佢个汤底先,佢就算三小辣都好辣🤣🤣🤣不过就真系好香,同埋麻辣感好强,食完都系吞尖到散发出黎🤣🤣佢既米线系我钟意既硬度。系偏软既米线。-👅:香菜烤鸡中翼佢有分别有3份同6份比你简,鸡翼就偏干身,唔似其他鸡翼肉感满满,同埋佢表面烧得太干,咬落第一淡系苦既,个人就觉得可以唔洗试佢啲鸡翼。
👅:猪软骨+炸酱+鸡肉
👅:肥牛+芝士肠+ 炸酱