2024-10-11
餐厅装修别具特色,五六十年代怀旧中国风,家私,餐具都充满复古情怀,仲有靓靓卡座,打卡一流。除左靓装,餐厅仲系两年必比登推荐,食过之后真心认同👍🏻🌟皮蛋豆腐皮蛋切粒,淋上秘制酱汁,加埋木鱼碎,同豆腐一齐食好惹味😋👍🏻小笼包必食!真正皮薄馅靓,爆落去爆汁,肉馅味浓juicy🤤🌟一家葱油白切鸡米芝莲推荐菜色,真系不得了!面头有大量香葱,白切鸡份量好多,肉质嫩滑,连鸡胸肉都不会老😮味道清得黎又好够味👍🏻🌟大排麻酱拌面排骨好似我手掌咁大块!厚切,炸得卜卜脆🤤面条有口感,麻酱好creamy幼滑😋🌟高力芒果奶黄大癫超好食!平时好钟意食高力豆沙,呢度馅料转左芒果奶黄,多左芒果的清甜令奶黄不会太腻,仲要热辣辣流心嫁😍呢度的饮品名称好盏鬼,全部都系家人间的称呼👍🏻🍹海桃子粒粒鲜水蜜桃奶盖,水蜜桃多汁清甜,海盐奶盖幼滑,咸咸香香😋🍹淘气细佬蕃石榴,红莓菠萝梳打,味道清新,仲有粒粒菠萝同椰果。🌟必比登推荐的果然有信心保证,一家人食饭一定首选呢度。
除左靓装,餐厅仲系两年必比登推荐,食过之后真心认同👍🏻
🌟皮蛋豆腐
皮蛋切粒,淋上秘制酱汁,加埋木鱼碎,同豆腐一齐食好惹味😋
👍🏻小笼包
必食!真正皮薄馅靓,爆落去爆汁,肉馅味浓juicy🤤
🌟一家葱油白切鸡
🌟大排麻酱拌面
🌟高力芒果奶黄
呢度的饮品名称好盏鬼,全部都系家人间的称呼👍🏻
🍹海桃子
粒粒鲜水蜜桃奶盖,水蜜桃多汁清甜,海盐奶盖幼滑,咸咸香香😋
🍹淘气细佬
蕃石榴,红莓菠萝梳打,味道清新,仲有粒粒菠萝同椰果。
🌟必比登推荐的果然有信心保证,一家人食饭一定首选呢度。