2017-07-02 2546 浏览
因工作关系要到机场走一趟,见时间尚早决定食返个早餐先😊 喺 Terminal 2行咗个圈,餐厅食肆都有唔少可以选择,仲有一个food court添。最终我被阿鸿小吃所吸引,因为阿鸿小吃曾获得米芝莲殊荣,一试无妨!早餐有中式有西式,任君选择我自小就对银针粉情有独钟,难得见到阿鸿有银针粉我又怎能错过呢~香菇肉松银针粉可以配萝卜糕或者炒面~ 其实炒面都好吸引,但只有我一个人嘅力量真系食唔哂呀,所以拣咗萝卜糕~银针粉嘅汤底用鹅肉熬成,味道香浓惹味,银针粉弹牙再配上冬菇、虾米、冬菜、猪肉碎,更添层次,yummy😋 萝卜糕都好有水准,煎得香脆之余,啖啖都食到萝卜及粒粒腊肉👍🏼总括而言,早餐$39配埋饮品,抵食美味!

早餐有中式有西式,任君选择

香菇肉松银针粉、香煎萝卜糕

总括而言,早餐$39配埋饮品,抵食美味!
$39 (早餐)
香菇肉松银针粉、香煎萝卜糕