2024-03-12 107 浏览
富豪酒家🍗 富豪脆皮炸子鸡  去富豪酒家,唔食下佢哋嘅炸子鸡就等于白去!呢款炸子鸡同平时见到嘅炸鸡完全唔同,佢哋先将鸡腌好,然后挂起来,用热油不断喷上去,直至鸡皮达到又脆又滑嘅完美状态。成只鸡外观诱人,金黄酥脆,每一口都系滑嫩多汁,令人一试难忘。加上点盐或者豉油,味道立即提升,每一口都充满惊喜。🍲 荔芋腊味煲  另一道必食嘅系荔芋腊味煲,每次去我都必定会点。煲仔里面满满嘅腊味、芋头同腊鸭脾,每样食材都喺彼此之间嘅味道中取得咗完美平衡。芋头软糯吸满咗腊鸭嘅精华,而腊味嘅浓郁香气又完美融合,每一啖都系满足感爆棚,绝对系配饭嘅极品。📝 总结  富豪酒家唔单只环境舒适,服务态度亦相当好,最重要嘅系,佢哋嘅食物真系好有水准。每一次嚟到都会有新嘅发现,特别系富豪脆皮炸子鸡同荔芋腊味煲,如果你想同家人或者朋友享受一顿丰富嘅晚餐,富豪酒家绝对系你嘅好选择。📍 地址:尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期食四方4楼402号铺
富豪酒家

🍗 富豪脆皮炸子鸡