2024-03-04
🍽️呢间位于尖沙咀嘅米芝莲印度餐厅,真系好受欢迎, 我星期五晚7点黎到已经full晒, 如果无提早book位就要等位🤣一坐低,店员就立即送上免费的🥨餐前小食, 仲有薄荷酱汁配埋😍✨🦀蟹肉印度夹饼 $88 (2 PCS)呢款印度Taco有两款馅料可以拣, 个人非常推荐蟹肉馅, 佢嘅🦀蟹肉份量好多, 而且蟹肉味道新鲜,唔系用蟹柳, 专对系诚意之作🥰 ✨🍆南印度烤带子拌茄子菠萝果酱 $148一客有4粒大大粒嘅带子😍带子底下嘅茄子菠萝果酱味道几清新, 配埋带子一齐食味道丰富! ✨🐥炭烧鸡柳 $88 (3 PCS)个人觉得食印度菜必定要试! 睇佢煮到D鸡柳咁红, 就知佢D 调味有几入味啦😉鸡肉仲几juicy,唔错! ✨🦐蒜蓉大虾 $188虽然价钱唔算平,但绝对食得出虾肉嘅新鲜弹牙, 而且D虾仲剥晒壳, 煮到有满满的蒜蓉味, 好食😛✨🐟炭烧三文鱼 $118 (2PCS)三文鱼完全无骨, 而且仲煎得外面香脆, 入面肉质嫩滑🤩最后饮埋🍹Fruit Punch ($68), 呢餐就已经好满足🤣
✨🦀蟹肉印度夹饼 $88 (2 PCS)
✨🍆南印度烤带子拌茄子菠萝果酱 $148
✨🐥炭烧鸡柳 $88 (3 PCS)
✨🦐蒜蓉大虾 $188
✨🐟炭烧三文鱼 $118 (2PCS)
三文鱼完全无骨, 而且仲煎得外面香脆, 入面肉质嫩滑🤩