2023-05-05 368 浏览
靠得住连续六年登上米芝莲指南香港澳门必比登推介食肆,是首间获此殊荣的粥品餐厅。我哋点晒餐厅招牌三宝:驰名东江盐焗鸡半只:鸡味浓郁,软滑好食,油脂唔多,半只份量都几多,两个人都唔系好食得晒。心肝宝贝粥 (猪膶、带子):粥底既制作相当用心,首先以新鲜既鱼熬制4个钟煮成鱼汤,再加入粥底再煮,所以粥底够晒绵滑,仲有软滑爽口既猪膶同北海道刺身级带子,唔使添加任何调味料,都已经好鲜甜。鲜炸油条(原条):新鲜即炸不油腻,松脆可口,用嚟送粥,简直无得输。招牌云吞面:鲜虾云吞皮薄馅靓,面质够弹牙,店员会在上枱时先倒汤,确保面线唔会比汤浸腍,保持新鲜味美。总结,米芝莲级数果然系非同凡响,座位舒适,食物水准高,服务称心满意。

我哋点晒餐厅招牌三宝:

下午茶