2015-06-01
今次第二次黎食,感觉上次好食d,而且惊喜无咁大,但今次有主菜买一送一优惠,所以价钱较上次优惠,但旧粉团出哂事,menu上写dumpling,以后系类似意大利云呑,点知系一旧烚左既面团饮品星期一至五有85折优惠,但我去个日系星期日,所以就正价,味道正常,同其他bar既野饮差唔多由左手边开始烟三文鱼配黑豆麦包,个麦包唔同平时食个d,但味道麻麻,又唔系脆,又无面包既松软,烟三文鱼就正常脆皮肠,成条咬会喷汁,要切开食,都系无特别火腿包住笋既物体,味道就咁睇个名已经想象到,不过不失薄饼系最好食,入面都有d饀,个兜白色既酱我唔知系搽咩,所以我攞黎搽个薄饼,配埋更加好食👍炸虾,只虾都弹牙,但如果系炸鱼会开心d成个拼盘都还可以啦,但对比上次个个cold cut拼盘既话cold cut会好食好多今次烚既好食过烧,易食d之余仲无咁咸同干争争,但要衬热食,冻左无咁好食,烚既猪手有配埋肠同粉团,肠都系拼盘个只,旧粉团就算点埋汁食都系食左几啖就唔想食,宁愿佢配薯蓉甚至系一旧包都仲好食过佢!呢个就系送个碟,个粉团已经唔想再提,但个牛小排真系好食,好冧,而且每块既脂肪都好平均,个酱都正👍埋单加埋一$595,成餐饭都
由左手边开始
脆皮肠,成条咬会喷汁,要切开食,都系无特别
火腿包住笋既物体,味道就咁睇个名已经想象到,不过不失
炸虾,只虾都弹牙,但如果系炸鱼会开心d
埋单加埋一$595,成餐饭都还可以啦,好彩service都几好,如果下次仲有优惠先会再黎